Ga naar hoofdinhoud

Over mij

Al sinds begin jaren negentig ben ik bevangen door yoga. En alleen het beoefenen van deze eeuwenoude bewegingskunst vond ik niet meer genoeg. Daarom startte ik in 2008 met de opleiding tot yogadocent aan de oudste yogaopleiding van Nederland: Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte te Bilthoven. Sinds 2011 heb ik mijn eigen yogastudio in de wijk De Held in Groningen.

Het mooie aan yogalessen geven vind ik dat het continu uitdaging biedt. Mijn cursisten leren van mij, ik leer op mijn beurt van hen. Ik vind het belangrijk dat mijn yogalessen voor iedereen toegankelijk zijn en dat ik kan inspelen op individuele behoeften en wensen. Yoga ontspant alleen als het binnen de eigen mogelijkheden wordt beoefend. En daarbinnen mag iemand natuurlijk uitgedaagd worden om te experimenteren. Die balans vind ik het mooiste dat er is. Yoga brengt mooie dingen en ik vind het prachtig daar aan bij te kunnen dragen.

Opleidingen en cursussen

Tijdens mijn opleiding tot yogadocent heb ik mij gespecialiseerd in Chakrapsychologie, Adem & Ademtherapie, Adem & Prānāyāma en Yoga & Meditatie. In het najaar van 2016 heb ik de Sivananda Yoga Docenten Opleiding in Rudrapayag (Noord-India) gevolgd. Tijdens deze 200-uurs Teacher Training Course (TTC) heb ik mijn yoga beoefening en kennis verder verdiept.

VYN_2022_logo_500_kleur_RGB
LR-logo-Saswitha-gediplomeerd
Back To Top