skip to Main Content
DSC02307

WELKOM BIJ
YOGASTUDIO DE HELD

Yoga is goed voor je lichaam en goed voor je geest. Het maakt je sterker, leniger, veerkrachtiger en flexibeler. Yoga gaat om aandacht. Aandacht voor jezelf, je lichaam, je geest. Het mooie is bovendien: yoga is niet moeilijk, iedereen kan het. En hoe vaker je het doet, hoe beter je er in wordt. Yoga doe je namelijk voor jezelf, binnen je eigen mogelijkheden.

Yogastudio De Held in Groningen bestaat sinds 2011. Met heel veel plezier geef ik lessen aan iedereen die wil ervaren wat yoga kan betekenen. Ik nodig je van harte uit om vrijblijvend mee te doen aan één van mijn online yogalessen op maandag-, dinsdag- en woensdagavond of zondagochtend. Wil je liever een proefles in de yogastudio in De Held volgen laat het me dan weten dan hoor je zo spoedig mogelijk van me als dat weer mogelijk is.

Namasté, Eildert

Wat is Yoga?

De één noemt het sport, de ander vindt het een spirituele ervaring. Dat is het mooie van yoga: iedereen beleeft het op zijn of haar eigen manier.

Meer over Yoga

De lessen

Hatha yogalessen gaan over de adem als verbinding. Ademen houdt ons in leven. We doen het de hele dag, vaak onbewust. Door tijdens de les heel bewust te focussen op de adem  verbindt je lichaam en bewustzijn.

Meer over de lessen

De studio

De yogalessen worden gegeven in de theaterzaal van BSO De Jonge Held aan de Leegeweg 4a in Groningen. Bij mooi weer kunnen we de les naar buiten verplaatsen.

Meer over de studio

Recensies van Yogastudio De Held

Nieuws!

Online Yogalessen

De studio is tijdelijk gesloten vanwege de lockdown. Maar online gaat Yogastudio De Held natuurlijk door met live-stream yogalessen. Het aangepaste lesrooster ziet er als…

read more

Covid-19 | Richtlijnen

Algemeen Veiligheid voor alle gebruikers van de yogastudio staat voorop. Uitgegaan wordt van ieders bereidheid om de regels te volgen en zodoende zo goed mogelijk…

read more

Yoga Nidra

Regelmatig sluit ik een yogales af met Yoga Nidra. Yoga Nidra is een effectieve ontspanningstechniek om je lichaam in een half uur lichamelijk, geestelijk en…

read more
Back To Top